Borlänge – Kupolen – Rondellen

I fredags åkte jag förbi rondellen vid Kupolen i Borlänge, och fick se att solen kikade fram alldeles ovanför horisonten under alla maffiga moln. Blev ju tvungen dra ett helvarv i rondellen och parkera vid Trafikverket och knalla ut mitt i rondellen för att ta några bilder.

Här är en av bilderna och den verka vara omtyckt av många. Det är första gången jag har fått över 1100 likes på en bild och det ökar hela tiden… jag är chockad, men helt överlycklig!! Vore himla skoj om Borlänge Kommun ville köpa bilden av mig…:D Har iaf mailat dem efter tips om kontaktperson från en go väninna…:)

Se fler bilder på Facebook. Där uppdaterar jag betydligt oftare. Hoppas midsommarhelgen var trevlig för dig som läser detta och jag önskar alla en fin sommar!

https://www.facebook.com/mephoto.sefontana_IMG_2348

Om Malin Englund

Malin heter jag, men ibland tycker mina vänner att jag har lite för mycket manhaftiga kunskaper/egenheter, så de gångerna får jag heta Martin... ;)
Det här inlägget postades i grafisk design och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s