Mia & Stefan

Igår var det dags för bröllopsfotografering på Mias & Stefans stora Dag som innehöll både vigseloch dop av deras dotter Tekla. Ett otroligt vackert par med mycket skratt och skön humor. Bruden hade önskat sig ett riktigt vinterbröllop, men vädrets makter kan man ju inte styra över. Det blev iaf strålande solsken och en underbar dag. Här är några av bilderna från gårdagen. Jag har även gjort ett montage för att skapa en vintrig bild, med en bild från förra vintern och en med paret från igår… 🙂 Photoshop är rätt kul… 🙂

small_mia-stefan_IMG_48 small_mia-stefan_IMG_9688 small_mia-stefan_IMG_9757 small_mia-stefan_IMG_9799 small_mia-stefan_IMG_9811 small_mia-stefan_IMG_9891 small_mia-stefan_IMG_9911 small_mia-stefan_IMG_9950 small_montage_IMG_2398

Om Malin Englund

Malin heter jag, men ibland tycker mina vänner att jag har lite för mycket manhaftiga kunskaper/egenheter, så de gångerna får jag heta Martin... ;)
Det här inlägget postades i mephoto.se och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Mia & Stefan

  1. Väldigt vackra bilder Malin!
    Jag bor själv i Mockfjärd men känner inte igen mig på bilden vid bryggan och bilden med trädstammarna. Vilka platser var det?

    Säg till om du behöver assistent på bröllop nån gång. Jag fotar också och följer gärna med.

    Mvh Johanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s