Hund och dimma

Idag var jag till C.J:s Husvagnsservice i Falun, för att köpa lite grejer till hojarna… Ska man handla nånstans så är det där… 🙂 De är kunniga och supertrevliga! Solifer husvagnar, Gasgas enduromotorcyklar, Suzuki motocrosscyklar, Majava släp, med mer… 🙂 Rekommenderas varmt! På gården finns en sååå urgullig liten isbjörn till samojed vid namn Bonzo… Tog en bild på gulleplutten idag åt dem… 🙂 och på vägen till Falun imorse så var det en grymt fin dimma… Hade dessvärre inte så mkt tid på mig, eftersom jag skulle va på röntgen klockan 08.00 för att kolla min brutna handled, så jag hann bara ta några snabba bilder… Hoppas på lika fin dimma imorn, då jag tänkte åka en sväng igen och plåta i lugn och ro… 🙂

bonzo_IMG_9551 dimman_IMG_9474

Om Malin Englund

Malin heter jag, men ibland tycker mina vänner att jag har lite för mycket manhaftiga kunskaper/egenheter, så de gångerna får jag heta Martin... ;)
Det här inlägget postades i mephoto.se och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s